ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ;…ΠΑΜΕ ΤΡΟΧΑΛΙΑ

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ;…ΠΑΜΕ ΤΡΟΧΑΛΙΑ

Εντάξει, τα Βόρεια Προάστια μπορεί να μην είναι η πρώτη σου επιλογή όταν σκέφτεσαι που θα πας για καφέ, ίσως ούτε κι η δεύτερη. Όμως αν τόσο καιρό παραπονιέσαι για το ότι δεν κάνεις κάτι διαφορετικό γιατί μια φορά να μην πάρεις την πράσινη γραμμή και να κατέβεις μια στάση πριν τον τερματισμό; Δεν αλλάζεις και πόλη. Μέχρι το Μαρούσι θα πας, που αν και τις κρύες μέρες του χειμώνα είναι λίγο πιο ψυχρό από ότι το κέντρο της Αθήνας συνδυάζει πολύ ωραία ατμόσφαιρα με πολλές επιλογές μαγαζιών που καλύπτουν όλα τα γούστα. 

Εάν επίσης δε θες να μπλέξεις με το κέντρο του Αμαρουσίου και θες κάτι δίπλα στο σταθμό του ηλεκτρικού που να εξυπηρετεί την εύκολη πρόσβαση, τότε σου έχω μια την καλύτερη εναλλακτική. Μόλις 3 λεπτά περπάτημα από το σταθμό βρίσκεται η Τροχαλία. Ένα μαγαζί που δε γίνεται να μην παρατηρήσεις εάν τυχαία το προσπεράσεις μιας και το ξύλο που κυριαρχεί στο εξωτερικό του το ξεχωρίζει από τα διπλανά κτίρια. 

Οι ξύλινες λεπτομέρειες όμως κυριαρχούν και στο εσωτερικό καθώς έτσι αναδεικνύεται καλύτερα η vintage διάθεση του μαγαζιού. Κύριο θέμα του, τι άλλο από την τροχαλία. Μικρές και μεγάλες τροχαλίες σε μορφή φωτιστικών αποτελούν τον κύριο διάκοσμο. Ωστόσο, είναι τόσο προσεγμένα διακοσμημένο με μικρά στοιχεία που κλέβουν την παράσταση. Στον πάνω όροφο, ο οποίος τα απογεύματα αποτελεί ιδανικό προορισμό για διάβασμα, τα παλιά έπιπλα και οι μικρές διαχρονικές πινελιές σου αφήνουν την αίσθηση ότι θες να το ξαναεπισκεφτείς για να ανακαλύψεις όλα τα κρυμμένα σημεία κι όλες τις γωνίες που άφησες ανεξερεύνητα επειδή τα είχαν προλάβει οι διπλανές παρέες. 

 

Οι τιμές ιδανικές για την εποχή σε όλα τα προϊόντα του καταλόγου και το service εξαιρετικό. Για τις αλκυονίδες μέρες υπάρχει κι η αυλή στο πίσω μέρος του μαγαζιού, στην οποία επικρατούν δύο χρώματα πράσινο και καφέ, για τους λάτρεις της φύσης και των γήινων χρωμάτων. 

Κι επειδή στην Τροχαλία δεν επαναπαύονται στο ότι πρόκειται για ένα πολύ ωραίο μαγαζί με βικτωριανή διάθεση που προσελκύει κόσμο, διοργανώνουν διάφορα events τα οποία μπορείς να ανακαλύψεις στη σελίδα τους στο Facebook (Τροχαλία). 

21 3027 2617
  
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 🙂
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *