100° ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 4ΜΗΝΟΥ

100° ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 4ΜΗΝΟΥ

Μαζί με το 100ο άρθρο, το uniexpected κλείνει και τέσσερις μήνες ύπαρξης. Δύο τυχαία γεγονότα που μου έδωσαν την πιο κατάλληλη αφορμή για να κάνω μια μεγάλη ανακοίνωση. Οι παρακάτω δηλώσεις είναι ολίγον τι εγωιστικές μιας και μιλάω σε προσωπικό επίπεδο.

Σε όλη αυτή την πορεία, από τη στιγμή της δημοσίευσης του 1ου άρθρου μέχρι και σήμερα που δημοσιεύεται το 100ο έχω ζήσει απίστευτες στιγμές, πολλές φορές απερίγραπτες κι αξεπέραστες. Όσο δειλά ξεκίνησα αυτό το εγχείρημα, τόσο σίγουρη με κάνατε να νιώσω γι αυτό που κάνω. Αυτό που κάνω και με γεμίζει, με ολοκληρώνει, δίνει ένα επιπλέον νόημα στην καθημερινότητά μου. Τη γεμίζει με όλα τα είδη των συναισθημάτων. Και κυρίως συγκίνηση. Κάθε φορά που έμπαινα να τσεκάρω την επισκεψιμότητα κι ήταν καλύτερη από όσο περίμενα, που διάβαζα τα σχόλιά σας, που απαντούσα στα μηνύματά σας που με επικροτούσατε για την προσπάθεια, που μου στέλνατε άρθρα γιατί εμπιστευτήκατε κι αγκαλιάσατε αυτό το ταπεινό περιοδικό, που πατούσατε λάικ, λοβ και ουάου στα άρθρα και που τα κάνατε share γιατί σας άρεσαν πραγματικά! Όλες αυτές τις φορές και πολλές ακόμα με κάνατε να δακρύσω τόσο απρόσμενα, να χαμογελάσω τόσο ειλικρινά, να νιώσω πλήρης.

Μου δώσατε την ευκαιρία να ζήσω πρωτόγνωρες στιγμές, διαφορετικές από αυτές που είχα συνηθίσει. Μου δώσατε την ευκαιρία να σας μάθω λίγο καλύτερα μέσα από τα άρθρα που μου παραχωρήσατε είτε επώνυμα, είτε ανώνυμα. Μέσα από άρθρα που άγγιζαν ακριβώς το νόημα της ύπαρξης και το λόγο της δημιουργίας αυτού του site! Με μάθατε να είμαι υπεύθυνη γιατί είχα υποχρέωση απέναντί σας. Τόσο στο να ανεβαίνουν συχνά άρθρα όσο και στο τα άρθρα σας να είναι περιποιημένα και προσεγμένα. Ανεξίτηλα χαραγμένος θα μου μείνει ο καθένας από εσάς που μου παραχώρησε ένα κείμενο, ένα άρθρο, ένα ποίημα ή το λογότυπο του uniexpected (Ευχαριστώ θερμά κ. Σπυριδάκη). Άτομα που με ξέρετε πολύ, λίγο ή καθόλου. Άτομα που ασχολείστε με το γράψιμο κι άτομα που ανακαλύψατε το ταλέντο σας μόνο και μόνο επειδή θέλατε να με βοηθήσετε.

Δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω επίσης εσάς που με βοηθήσατε με την προώθηση της σελίδας, εσάς που την αποδεχτήκατε κι εσάς που την αγκαλιάσατε θερμά και γίνατε υποστηρικτές της. Όλους εσάς που ενθουσιαστήκατε με τα άρθρα, τα τραγούδια της εβδομάδας και τα gifακια που πλαισίωναν το περιοδικό. Όλους εσάς τους επισκέπτες της σελίδας που συνολικά φτάσατε τους 40.000.

Η αλήθεια είναι όμως ότι ο χρόνος που σπαταλάω για το περιοδικό με εμποδίζει από πολλά άλλα πράγματα τα οποία έχω στερηθεί τους 4 αυτούς μήνες. Είναι δύσκολο να καταφέρω να συνδυάσω αρμονικά όλες μου τις υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να μην τις ολοκληρώνω με επιτυχία και να απογοητεύομαι από τις επιδόσεις μου. Γι αυτό κυρίως το λόγο πήρα τη δύσκολη κι ωμή απόφαση να σταματήσω τη λειτουργία του περιοδικού που κατ΄επέκταση σημαίνει πως δε θα συνεχίσω να πληρώνω για την ενοικίαση και τη διατήρηση του server και του domain (οι ειδικοί γνωρίζετε). Με απλά λόγια σε ένα μήνα η ιστοσελίδα θα χαθεί από το διαδίκτυο.

Αν η παραπάνω δήλωση σας περνάει αδιάφορη τότε δε θα απογοητευτήκατε. Εάν όμως είστε πραγματικοί φαν και ξεφυσήσατε με αναστεναγμό στην παραπάνω δήλωση έχω να σας πω το εξής: Θα ταίριαζε καλύτερα σα δήλωση αν την έκανα πρωταπριλιά γιατί δεν έχει την παραμικρή δόση αλήθειας (υποτίθεται πως ήμουν σαρκαστική). Απλά ήθελα να ξεφύγω από ένα απλό και κλασσικό κείμενο απολογισμού.

Δεν μπορώ να προσδιορίσω το μέλλον του περιοδικού, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο μπορώ κι αντέχω και έχω τη στήριξη και την υποστήριξή σας θα συνεχίσω να το τρέχω με εξίσου ενδιαφέροντα θέματα κι ακόμα περισσότερα που θα έρθουν στην πορεία για να μη χάσετε στιγμή το ενδιαφέρον σας για το Uniexpected!

Γι αυτό μείνετε συντονισμένοι και Expect the UNiEXPECTED!

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 🙂
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *